Περισσότερα νέα...

01.07.2010 Διακρίθηκε στα βραβεία Gourmet της ελευθεροτυπίας...

Νέα διάκριση για τα προϊόντα ΕΡΓΟΝ. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία ελληνικό τυποποιημένο προϊόν διακρίθηκε το βιολογικό πληγούρι Σίτου ΕΡΓΟΝ. Σας ευχαριστούμε όλους για την ένθερμη υποστήριξη και το ενδιαφέρον που δείχνετε για τα έργα μας.

Πληγούρι Σίτου ΕΡΓΟΝ ΒΙΟ

18.03.2010 Κυκλοφόρησε η ολοκαίνουρια σειρά προϊόντων Θάλασσας ΈΡΓΟΝ...

Η ολοκαίνουρια σειρά εκλεκτών ελληνικών ουζομεζέδων με τίτλο Θάλασσας ΕΡΓΟΝ έκαναν την εμφάνιση τους. Ελληνικά αλείμματα και ουζομεζέδες βγαλμένα από τις ελληνικές θάλασσες και μαγειρεμένα με τις πατροπαράδοτες νησιώτικες συνταγές μας. Δοκιμάστε άλειμμα σολομού, λευκό ταραμά, μπακαλιάρο με σκορδαλιά·και τον περιβόητο τόνο από την Αλόννησο.

Περισσότερα ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΡΓΟΝ

10.01.2010 Ανάμεσα στα προϊόντα της χρονιάς τα Άγρια Βασιλομανίταρα Πίνδου ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ!

Η ολοκαίνουρια σειρά εκλεκτών ελληνικών άγριων μανιταριών από την Πίνδο με την επωνυμία ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ διακρίθηκαν μόλις έναν μήνα μετά την κυκλοφορία τους. Τα Άγρια βασιλομανίταρα Πίνδου επιλέχτηκαν ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα της χρονιάς που πέρασε (2009) σε όλες της κατηγορίες προϊόντων από το περιοδικό ΒΗΜΑgourmet καθώς και σαν ένα από τα Top Προϊόντα της χρονιάς για το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία κλαδικό περιοδικό Τρόφιμα και Ποτά.

Περισσότερα ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ

15.12.2009 Nέα σειρά Άγριων μανιταριών ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ!

Μία ολόκαίνουρια σειρά εκλεκτών ελληνικών άγριων μανιταριών από την Πίνδο με την επωνυμία ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ ήρθε να συμπληρώσει τα έργα μας. Σε συνεργασία με συλλέκτες και επιστήμονες από την περιοχή των Γρεβενών δημιουργήσαμε μια μοναδική υψηλής διατροφικής και αισθητικής αξίας πρόταση. Τα Άγρια βασιλομανίταρα Πίνδου, Η Άγρια Τρούφα Πίνδου και τα Ολόκληρα μανιτάρια σε ελαιόλαδο Πίνδου είναι τα μικρά θαύματα της φύσης που απαρτίζουν τη σειρά. Καλή σας όρεξη!

Περισσότερα ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ

15.10.2008 Nέα σειρά προϊόντων ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ!

Μία ολόκαίνουρια σειρά εκλεκτών ελληνικών Οσπρίων και Ρυζιών με την επωνυμία ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ ήρθε να συμπληρώσει τα έργα μας. Σε συνεργασία με μικροκαλλιεργητές από όλη την Ελλάδα αλλά και με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φασολοπαραγωγών Εθνικού Δρυμού Πρεσπών Φλώρινας "Ο πελεκάνος" δημιουργήσαμε μια υψηλής διατροφικής και αισθητικής αξίας πρόταση για τη διαθνή αγορά. Το συγκριτικό πλεονέκτημα μας της συνεργασίας απευθείας με τους καλλιεργητές και τα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης και Προστατεύομενης Γεωγραφικής Ένδειξης προϊόντα μας συνθέτουν ένα εξαιρετικό μίγμα ανταγωνιστικών αμιγώς ελληνικών προϊόντων. Καλή σας όρεξη!

Περισσότερα ΓΗΣ ΕΡΓΟΝ

09.07.2008 ergonproducts.gr στον αέρα!

Το website www.ergonproducts.gr είναι στον αέρα. Μπορείτε να επισκευθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα και να ενημερωθείτε για τα νέα προϊόντα μας, να ιχνηλατήσετε το Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο ΕΛΙΑΣ ΕΡΓΟΝ ,να δοκιμάσετε gourmet συνταγές της ελληνικής κουζίνας και να επικοινωνήσετε μαζί μας. Σας περιμένουμε!